Webinarium: 2020 och tidskrävande spendanalyser hör inte ihop

Webinaret har redan ägt rum, men du kan ladda ner den inspelade versionen via knappen nedan!

Säkra en effektiv och hållbar framtid med AFRY och PRO(a)ACT

Tid: Torsdag den 19 november kl 12:00-12:30
Plats: Digitalt
Senast anmälan: 17 november

Idag genomför många verksamheter spendanalysen helt manuellt, något som kräver både mer resurser och tid. Om arbetet blir alltför tidskrävande leder det ofta till att analysen bortprioriteras helt. Det påverkar verksamheten i en stor omfattning eftersom inköpen oftast är den näst största utgiften. Spendanalysen ger värdefull information om verksamhetens inköpsmönster som gör det lättare att agera på vanligt förekommande misstag, för att förbli lönsamma. Men hur kan analysen effektiviseras?

I takt med att tekniken utvecklas explosionsartat gäller det som företag att dra nytta av det för att alltid ligga i framkant och förbli konkurrenskraftiga. Med hjälp av AI är det möjligt att automatisera spendanalysen, som leder till att tid och resurser kan användas till andra värdeskapande aktiviteter.

Anders Brixare från Supply Chain Management på AFRY och Kim Grandell, produktägare PRO(a)ACT har mångårig erfarenhet inom branschen och kommer inspirera er under 30 minuter. Anders kommer påvisa vikten av spendanalys och leverantörssamverkan för att sedan komma in på kategoristyrning. Kim kommer demonstrera PRO(a)ACT, en intelligent tjänst för spendanalys. Han kommer även redogöra för en möjlighet att tyda en verksamhets miljöpåverkan i sin inköpsanalys för en mer hållbar framtid!

Låter det intressant? Häng med på detta kostnadsfria webinarium innehållande fakta och inspiration samt en avslutande Q&A.

Anmäl ditt intresse via länken ovan.

Utvalda inlägg: