Om oss

Vi är ett procTECH bolag som hjälper inköpare och upphandlare att lättare ta beslut genom att omvandla data till insikter. Vi utvecklar en molntjänst för intelligent inköpsanalys som vi även kan skräddarsy enligt era behov.

PRO(a)ACT är utvecklat av

Business Vision logo
Lytiqa logo

Vi som hjälper er är

Kim har över 12 års erfarenhet av inköp som sträcker sig över hela Source-2-Pay-processen och det var han som la grunden för hela idén kring PRO(a)ACT – kombinera det bästa av två världar, inköp och modern dataanalys (AI). Kim är dessutom certifierad Data Scientist och partner på Business Vision.
Anders styrkor ligger i att sätta sig in i kundens situation och se till behovet. Oavsett uppdrag så är det allra viktigaste att kunden är nöjd. Inköpschef, inköpsansvarig, inköpsanalytiker och upphandlare är exempel på yrkesroller han haft senaste 10 åren. Anders är grundare av bolaget Pursuit of Progress.
Alfred är analytiskt lagd samt strävar alltid efter att automatisera så mycket som möjligt. Förutom att utveckla arkitekturen som ligger till grund för PRO(a)ACT driver han tillsammans med John företaget Lytiqa, som specialiserar sig på just dataanalys och maskininlärning.
För John är alltid kundnöjdheten i fokus när han modellerar och visualiserar data i PRO(a)ACT, så att kunden ska få det bästa förutsättningarna för att ta datadrivna beslut. Dessutom driver han tillsammans med Alfred konsultföretaget Lytiqa, som specialiserer sig just på datanalys och maskininlärning.
Johanna har ett gott öga för design och layout, vilket gör att hon ansvarar för marknadsföringen och sociala medierna. Johanna arbetar dessutom med marknadsföring på Business Vision.