Om oss

Vi är ett procTECH bolag som hjälper inköpare och upphandlare att lättare ta beslut genom att omvandla data till insikter. Vi utvecklar en molntjänst för intelligent inköpsanalys som vi även kan skräddarsy enligt era behov.

PRO(a)ACT utvecklas av

Business Vision logo

Vi som hjälper er är

Kim har över 12 års erfarenhet av inköp som sträcker sig över hela Source-2-Pay-processen och det var han som la grunden för hela idén kring PRO(a)ACT – kombinera det bästa av två världar, inköp och modern dataanalys (AI). Kim är dessutom certifierad Data Scientist och partner på Business Vision.
Anders styrkor ligger i att sätta sig in i kundens situation och se till behovet. Oavsett uppdrag så är det allra viktigaste att kunden är nöjd. Inköpschef, inköpsansvarig, inköpsanalytiker och upphandlare är exempel på yrkesroller han haft senaste 10 åren. Anders är grundare av bolaget Pursuit of Progress.
Alfred är analytiskt lagd samt strävar alltid efter att automatisera så mycket som möjligt. Förutom att utveckla arkitekturen som ligger till grund för PRO(a)ACT driver han tillsammans med John företaget Lytiqa, som specialiserar sig på just dataanalys och maskininlärning.
Delfi jobbar mycket med databasen och fullstack-utveckling, allt från att skriva SQL till att implementera funktionalitet i webbapplikationen. Delfi sticker ut i teamet genom att jobba med DevOps-processer med särskilt fokus på CI/CD, där han bland annat gör deployment pipelines och mjukvarutestning. Vilket ger minskade ledtider så att vi på ett tryggt och enkelt sätt kan få ut uppdateringar
Simon har studerat datavetenskap på Mälardalens Universitet och började arbeta på Business Vision för 5 år sedan. Han kommer numera även att axla rollen som Lead Developer i PRO(a)ACT-teamet för att styra programmeringsskutan mot nya höjder.
Linda har ett gott öga för design och layout, vilket gör att hon ansvarar för marknadsföringen och sociala medierna. Linda arbetar dessutom med marknadsföring på Business Vision.
Sebastian har tidigare arbetslivserfarenhet från roller som upphandlare, inköpsanalytiker och kategoriledare, både inom offentligt och privat sektor. När Sebastian inte är på jobbet så tillbringar han tid med sin familj, springer trail och utmanar sin hjärna med ett parti av nätschack. Sebastian (och vi!) tror att det kommer vara till hjälp då både schack och dataanalys kräver en viss nivå av besatthet och förmåga att fokusera för att hitta den optimala lösningen. En av Sebastians starkaste egenskaper är även hans strävan att alltid vilja hjälpa andra.