PRO(a)ACT logo black

Webinar: 2020 och tidskrävande spendanalyser hör inte ihop

Idag genomför många verksamheter spendanalysen helt manuellt, något som kräver både mer resurser och tid. Om arbetet blir alltför tidskrävande leder det ofta till att analysen bortprioriteras helt. Det påverkar verksamheten i en stor omfattning eftersom inköpen oftast är den näst största utgiften. Spendanalysen ger värdefull information om verksamhetens inköpsmönster som gör det lättare att agera på vanligt förekommande misstag, för att förbli lönsamma. Men hur kan analysen effektiviseras?

I takt med att tekniken utvecklas explosionsartat gäller det som företag att dra nytta av det för att alltid ligga i framkant och förbli konkurrenskraftiga. Med hjälp av AI är det möjligt att automatisera spendanalysen, som leder till att tid och resurser kan användas till andra värdeskapande aktiviteter.

Anders Brixare från Supply Chain Management på AFRY och Kim Grandell, produktägare PRO(a)ACT har mångårig erfarenhet inom branschen och kommer inspirera er under 30 minuter. Anders kommer påvisa vikten av spendanalys och leverantörssamverkan för att sedan komma in på kategoristyrning. Kim kommer demonstrera PRO(a)ACT, en intelligent tjänst för spendanalys. Han kommer även redogöra för en möjlighet att tyda en verksamhets miljöpåverkan i sin inköpsanalys för en mer hållbar framtid!

Låter det intressant? Ladda ner webinaret genom att fylla i formuläret!
Genom att registrera sig godkänner man PRO(a)ACT privacy policy och AFRYs integritetspolicy. Avanmälan kan ske genom att maila till privacy@afry.com