Webinar tillsammans AFRY: Kom igång med datadriven inköpsanalys

Webinaret har redan ägt rum, men du kan ladda ner den inspelade versionen via knappen nedan!

Tid: Torsdag den 27 maj kl. 12:00-12:30
Plats: Digitalt

Varmt välkomna att ta del PRO(a)ACTs och AFRYs uppföljningswebinar! Kim Grandell, Produktägare på PRO(a)ACT, Anders Carbro, expert inom inköpsanalys och Anna Haglund, Inköpskonsult på AFRY kommer dyka djupare inom ämnet som bara touchades senast: datadriven inköpsanalys.

Trots att fördelarna med att göra inköpsanalysen är många är det ändå lätt att halka efter med arbetet, det beror ofta på att processen för datainsamling och kategorisering är manuell och tidskrävande. Men det många inte vet om är att processen kan effektiviseras med rätt hjälpmedel, som i längden bidrar till en lönsam verksamhet där resurser och tid kan fördelas mer gynnsamt.

Hos både företag och offentliga verksamheter blir det alltmer aktuellt att integrera sin spendanalys med moderna tekniker och marknadsledande verktyg – för att bli mer datadriven och lägga tid på värdeskapande analyser. Under webinaret kommer du lära dig hur ni kommer igång med datadriven inköpsanalys för att bli en mer effektiv och proaktiv inköpsavdelning!

Du kommer bland annat att ta del av:

  • Hur vanliga utmaningar bemästras med rätt teknik
  • Fördelarna med Power BI framför Excel
  • Demonstration av ett datadrivet arbetssätt med spendanalysen i PRO(a)ACT

Självklart avslutar vi med en Q&A för att ge svar på alla era frågor och funderingar.

Genom att registrera sig godkänner man PRO(a)ACT privacy policy och AFRYs integritetspolicy. Avanmälan kan ske genom att maila till privacy@afry.com

Utvalda inlägg: