Silf Webinar: Få förståelse för AI inom inköp

Du har säkerligen hört att det talas om att AI effektiviserar inköpsavdelningen, men tycker att det är svårt att förstå hur tekniken kan användas i just ert arbete. Hur appliceras och används egentligen tekniken rent praktiskt? Det här är ett perfekt tillfälle för dig som vill få en grund förståelse och lära dig vad AI kan skapa för möjligheter för er inköpsavdelning.

Välkommen till vårt webinar den 20 januari 09:00

Tillsammans med PRO(a)ACT arrangerar vi ett webinar för att ge dig en grundförståelse kring AI kopplat till inköp, hur tekniken appliceras och vilka möjligheter som finns. Med hjälp av AI är det möjligt att fatta proaktiva beslut genom predikterade händelser av framtiden. Kopplat till inköp kan det handla om att förutspå vilka fakturor som kommer bli betalda för sent och det(och mycket mer) kommer vi att demonstrera för er hur det går till.

Under webinaret kommer du ta del av:

  • Introduktion till AI och olika begrepp
  • Crash-course i maskininlärning
  • Demonstration av möjligheter med AI
  • Case: Kan man förutspå vilka fakturor som kommer bli för sent betalda?

Självklart avslutar vi med en Q/A för att ge svar på alla era frågor och funderingar. Kan du inte delta den 11 november? Anmäl dig ändå, vi spelar in webinaret och skickar ut den inspelade versionen till dig efteråt. Vi ses!

Tid: Torsdag den 20 januari kl. 09:00-10:00
Plats: Digitalt

Utvalda inlägg: