Ny uppdatering av PRO(a)ACT, Maj 2020

Vi hade våra användare i fokus när vi gjorde denna uppdatering av PRO(a)ACT. Som ni säkert redan vet om, är vår grundfilosofi tjänstedesign vilket innebär att vi kommer fortsätta utveckla tjänsten tillsammans med våra kunder eftersom användarvänlighet och nöjda kunder är viktigt för oss.

I takt med växande antal användare insåg vi att det vore det bra med någon form användarsupport. Istället för att skriva en tråkig statisk manual valde vi att ta fram något mycket smartare, något som gör att ni kan få svar direkt när ni sitter med er fundering.

Dynamiska hjälpsidor

Vi har tagit fram dynamiska hjälpsidor som alltid finns tillhands om man känner sig osäker på någonting. Hjälpsidorna är såpass smart byggda att de känner av vart ni navigerar och vad ni arbetar med, vilket resulterar i att hjälpen blir skräddarsydd för just er. Ni klickar helt enkelt på hjälpikonen högst upp till höger och då dyker panelen fram. Skulle det inte lösa ert problem är ni varmt välkomna att kontakta oss via mail eller varför inte använda chatten på hemsidan för att komma i direkt kontakt med oss.

Dynamiska hjälpsidor


Flervalsfunktion

I en kunddialog fick vi höra att det vore smidigt att kunna kategorisera flera leverantörer samtidigt, det var någonting vi höll med om och valde att tillsammans med kunden ta fram en funktion som kunde lösa det problemet. Den kunden har nu testat funktionen i deras miljö under en period och de tycker att funktionen har underlättat deras vardag avsevärt. Som nämnt ovan är alltid inputs från våra kunder högprioriterat för att stärka användarvänligheten och kundnöjdheten, vi har därför valt att släppa funktionen till alla våra kunder.

Kategorisera fler samtidigt

Övrigt

Mindre funktioner som även har tillkommit:

- Som vanligt ständiga förbättringar.

- Optimering av datamodellen.

- Vi har bytt till en snabbare och bättre "hierarchy slicer" i Power BI-rapporterna.

- Förbättringar av förfinad kategorisering där vi lagt till summor och procentandel enligt kundönskemål för att lättare få en känsla av spenden.

Kontakta oss om ni har några funderingar kring funktionerna.

Utvalda inlägg: