Fullstack-utvecklare

Vill du förbättra förutsättningarna för Sveriges alla inköpare?

Vi hjälper våra kunder att lättare ta beslut genom att omvandla data till insikter. Vi utvecklar en molntjänst för intelligent inköpsanalys och vi kan även skräddarsy lösningar efter kundens behov.

Har du ca 1-3 års erfarenhet av utveckling och vill arbeta på ett produkt/konsultbolag och bygga framtidens lösningar? Då vill vi gärna höra från dig!

Hos oss blir du en del av ett starkt team av engagerade medarbetare; vars dagliga arbete, åsikter och idéer inte bara spelar roll, utan de facto är helt och hållet avgörande för bolagets fortsatta tillväxt! Du får stor kreativ frihet och möjligheter att ständigt utmanas i rollen.

Vår utvecklingsmiljö

Hos oss utvecklar du i en utvecklingsplattform baserat på Microsoft Azure. Du kan arbeta i hela stacken och med både Frontend, Backend och App.

Vi tror på dig och vill att du ska ha de bästa förutsättningar att självständigt kunna förverkliga dina idéer. Prata med produktägare om problemet är otydligt, om syftet är oklart eller om du vill få stöd i prioriteringen. Låt användarna ge input på ditt arbete i en nära dialog med slutkunder. Precis som vi minimerar administrationen för våra kunder, så vill vi även internt skapa en miljö där vi tillsammans kan ägna oss åt det som faktiskt tar oss framåt – resten ska automatiseras.

Vi tror på frihet under ansvar och det finns möjlighet att arbeta remote (särskilt tacksamma över det i dessa tider!), samt i vanliga fall med utgångspunkt från kontoret i Centrala Stockholm - dit man i första hand kommer för att träffa arbetskompisarna, kolla läget och utbyta idéer. Vi är ett modernt och familjärt bolag, som i balans med långsiktig och beprövad teknik värdesätter att ligga i framkant.

Vem är du?

Vi söker dig som har hunnit arbeta några år, gärna 2-3 år med utveckling efter din examen, samt att du talar och skriver svenska obehindrat. Till det blir vi extra glada om du har kunskap inom någon/några av följande:

  • Skicklig på Elm, React eller Vue
  • SQL och datamodellering, då vi lägger stor vikt vid att ha väldesignade datamodeller
  • Erfarenhet av Azure som molnplattform
  • Erfarenhet av agil utveckling, meriterande om du jobbat med Azure DevOps/GitHub
  • Webbaserade applikationer

Som person är du nyfiken och kreativ. Du motiveras av att sätta dig in i, och utveckla, ett komplext system som förändrar en hel bransch. Samtidigt som du får arbeta i ett mindre bolag, med snabba beslutsvägar och spela en avgörande roll.

Heltid, tillsvidareanställning (med sex månaders inledande provanställning). Stockholm (Torsgatan 21). Önskad start: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

OBS: TJÄNSTEN TILLSATT

Utvalda inlägg: