PRO(a)ACT har ingått partnerskap med AFRY

PRO(a)ACT har ingått partnerskap med AFRY, det internationella företaget inom teknik, design och rådgivning som hjälper deras kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. 

PRO(a)ACT ser en stor möjlighet i att samarbeta med ett stort internationellt företag som AFRY. Partnerskapet ger ett stort värde i kompletteringen av varandras olika kunskaper, PRO(a)ACT med spetskompetens kring en intelligent och hållbar inköpsanalys och AFRY med sitt stora nätverk och en väletablerad syn på miljö och hållbarhet.

– Vi arbetar hela tiden med att stärka våra nätverk med kompetens som kompletterar oss på AFRY. En viktig del i det handlar om att stärka banden med partners som sitter på spetskompetens. Här ser vi PRO(a)ACT som en viktig del, där vi får tillgång till deras marknadsledande lösning och tekniska kompetens, säger Erik Fahlén, Sektionschef Supply Chain Management, AFRY. 

En vanlig utmaning är svårigheten i att ta tillvara på den datamängd som finns tillgänglig idag eftersom bristen på både tid och kompetens är ett faktum. Tillsammans vill PRO(a)ACT och AFRY minska det manuella arbetet och öka kunskapen kring styrkan i att vara en datadriven organisation. Bolagen kommer kartlägga hur fler inser värdet av en automatiserad och hållbar tjänst för inköpsanalysen.

– Vi vill underlätta vardagen för inköpare och erbjuder ett stort kundvärde i att spara tid med automatik. Flera av våra kunder har miljontals rader där vi lyckats kategorisera upp över 99 procent av deras datamängd, vilket är en enorm tidsbesparing. Idag utforskar många möjligheterna med AI, medan AI redan är kärnan i vår verksamhet, säger Kim Grandell, Produktägare för PRO(a)ACT. 

Läs mer om AFRY här: afry.com

Utvalda inlägg: